Sommerkoncert


Sommerkoncert 2020

Vestervang kirkes kor byder velkommen til den første koncert efter nedlukningen på grund af Covid-19.

Vi er rigtig glade for endelig igen at kunne invitere til koncerter i Vestervang Kirke! Som alt andet har vores musikliv været lukket ned, men nu er det tid til at starte op igen. Og det gør vi heldigvis med kirkens eget kor søndag d. 21. juni kl 16!


En ny, men god, tradition, som sidste år desværre måtte springes over, er kirke­korets sommerkoncert. Vestervang Kirke har som bekendt et yderst velklingende kirkekor, og ved den årlige nytårskoncert får vi lov at høre dem på højtideligste, og ind i mellem også løsslupne, måde synge det nye år ind musikalsk. Men for 5 år siden startedes en ny tradition med også at lave en sommerkoncert, som under lidt mere afslappede former gav koret mulighed for at opføre både korsatser, men ikke mindst solistiske satser fra det store Lied, Arie- og sangkatalog.


I år skal vi høre værker af blandt andre Richard Wagner, Hugo Wolff og Franz Schubert, og kirkens organist Morten Poulsen, der akkom­pagnerer på flygelet, plejer også at have en egen komposition eller 2 på programmet.
Der er gratis adgang og kirken byder efterfølgende på et glas vin i atriumgården.
 
senest redigeret: tirsdag 19-apr-16 12:42:44