Eftermiddagsklubben

Velkommen til hyggeligt samvær i Vestervangs kirkes traditionsrige eftermiddagsklub.

Få mere at vide om programmet for eftermiddagsklubben ved at melde dig til kirkens mailing-liste her .

Møderne finder sted den første onsdag i måneden kl. 14.00 til 16.00.

Møder for sæsonen 2020/2021 vil blive planlagt når det igen er sikkert at mødes.

Vi starter altid med en fællessang fra Højskolesangbogen, hvorefter vores organist Morten Poulsen præsenterer og spiller et kort stykke musik.

Dernæst serveres kaffe, the og kage formedelst 25 kr inden dagens foredragsholder kommer på. Eventuelt overskud fra 'kaffepengene' går til hjælp til vores årlige udflugt.

Grundet de aktuelle restriktioner kan vi desværre ikkke gennemføre eftermiddagsklubbens møder foreløbig.

Vi glæder os til at vi igen skal være sammen til mange spændende og hyggelige eftermiddage.

P.u.v.

Beate Baumann Jensen