Babysalmesang for de små børn i alderen 2 - 7 måneder :

I foråret begynder et nyt hold med Babysalmesang så snart det bliver muligt at mødes igen.

Babysalmesang i Vestervang Kirke foregår torsdage kl. 11.00

Undervisningen vil vi tilpasse så retningslinjerne bliver overholdt, men vil vi stadig lytte til musik og være sammen med børnene om salme-dans og sanglege.

Det koster 200,- kr. at være med, og hvert barn får et eksemplar af ”Min første salmebog”. (enten som salmebog eller CD)

Hver torsdag vil vi samles i kirkerummet, vi danser og synger salmer, sange, og børneremser, for og med børnene og sammen med hinanden. Det er sjovt og hyggeligt samvær, med nærvær og stimulering af barnets sanser.

Bagefter er der en kaffe, te og frugt og tid til snak.

Foråret afslutter vi med en babysalmesangsgudstjeneste sammen med sognepræst Mette Dansøn

Tilmelding:  Anne-Katrine Kirst 26 18 01 14 eller

på mail  annekatrinekirst@gmail.com

se også  facebook.com/groups/Vestervangbabysalmesang