Børnegudstjenester søndag eftermiddag

En børnegudstjeneste er altid en familiebegivenhed

Generelt

Ved børnegudstjenesterne søndag eftermiddag kl. 13.00 bliver evangeliet fortalt i øjenhøjde med de små. Såvel kirkens pigekor som spirekoret deltager altid under ledelse af Anne-Katrine Kirst og organist Morten Poulsen. Efter gudstjenesterne, hvor Troels Bak Stensgaard er præst, er der indtil kl. 15.00 hygge og kreative aktiviteter og leg, som arrangeres af kirketjener Emil Jensen.

Hvis du vil være sikker på at høre nyt om børnegudstjenesterne så skriv dig venligst ind på mailinglisten vedrørende "Børne/familie-nyheder". Det kan du gøre her .

6. september, kl. 13:00: Børnegudstjeneste ved Troels Bak Stensgaard:

Denne børnegudstjeneste er en høstgudstjeneste for børn. Se i øvrigt nyhedsopslaget på hjemmesiden https://www.vestervangkirke.dk/news/395/16/B%C3%B8rnegudstjeneste-den-6.-september-2020

22. november, kl. 13:00: Børnegudstjeneste ved Troels Bak Stensgaard:

Vi fejrer sidste søndag i kirkeåret og begyndelsen af et nyt.

senest redigeret: torsdag 27-aug-20 12:12:12