Violinkoncert i Vestervang Kirke

Vestervang Kirkes hus-ensemble Ensemble Felix gæster søndag d. 25. oktober kl. 16 kirken, denne gang sammen med det unge violintalent Kirstine Schneider.
Programmet, der spilles under ledelse af Jørgen Missen Jensen, byder på Lars-Erik Larssons stemningsfulde Vintersaga, skrevet som teatermusik til Shakespears' "A Winters Tale" af den unge Larsson. Derefter følger Mendelssohns charmerende og virtuose violinkoncert, med det unge, danske supertalent Kirstine Schneider. Til sidst symfoni nr. 83, "Hønen" af Haydn. Tilnavnet kommer af et høneagtigt motiv i 1. violin, der høres i første sats.
Den danske violinist Kirstine Schneider har studeret på Chetham’s School of Music og i 2013 var hun på et studieophold i New York hos Sylvia Rosenberg på the Manhattan School of Music. Nu studerer hun på solistklassen hos Ezster Haffner og Ivan Zenaty på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Der er gratis adgang til koncerten og kirken byder efterfølgende på et glas vin.

senest redigeret: tirsdag 19-apr-16 12:42:44