Sommerkoncert med voksenkoret

En tilbagevendende tradition i Vestervang Kirke er voksenkorets lidt mere afslappede sommerkoncert, hvor sangerne får lov til frit at vælge, hvad de har lyst til at optræde med fra både det danske og internationale lied- og sang-repertoire. Årets koncert søndag d. 9. juni kl. 16 vil have hovedvægt på sange på dansk og fransk og vil genremæssigt spænde vidt, idet korets sangmæssige kompetencer spænder fra traditionelt ­klassisk, over nyere kompositions­musik til både pop og musical.
Der plejer at bliver en stemningsfuld og munter eftermiddag i selskab med kirkens dygtige musikere.
Der er som altid gratis adgang og kirken byder på et koldt glas vin efter koncerten.

senest redigeret: tirsdag 01-dec-20 10:24:39

FDF Helsingør 1. og Helsingør Familietjeneste holder Sankt Hans fest for hele sognet, søndag den 23. juni kl. 16-19