Eftermiddagsklubben onsdag den 5. april kl. 14.00

Vestervang Kirkes eftermiddagsklub onsdag den 5. april kl. 14.00

Vestervang Kirke blev indviet palmesøndag 1966.

I den anledning vil menighedsrådets formand, Beate Baumann Jensen, og kirkens forhenværende, men heldigvis endnu meget aktive kordegn, Kirsten Busch, tale om byggeriet af kirken og vise en lille fin film, som blev optaget under samme.

Kaffe/te og brød  koster som altid 30 kroner, og traditionen tro begynder vi med Højskolesangbogen og et stykke klassisk musik af organist Morten Poulsen.

Arrangementet slutter kl. 16.00.

Vel mødt til en hyggelig eftermiddag i godt selskab!

Vestervang Kirkes karakteristiske to tårne, hvoraf det mindste først kom til ved ombygningen i 1983.

I 1966 vakte tårnet en del debat, og fik bl.a. øgenavnet Boretårnet, men i dag er alle vist enige om, at kirkens dengang meget originale arkitektur er en stor gevinst.

senest redigeret: sndag 02-apr-17 16:09:22

FDF Helsingør 1. og Helsingør Familietjeneste holder Sankt Hans fest for hele sognet, søndag den 23. juni kl. 16-19