Børnegudstjeneste med børnekorene, Lucia og adventshygge.

Søndag den 4. december kl. 13.00 er der igen børnegudstjeneste i Vestervang Kirke, Helsingør.

Kirkens pige- og spirekor begynder den stemningsfulde gudstjeneste med at gå Lucia.

Man vil kunne høre sognepræst Troels Bak Stensgaard fortælle i børnehøjde om patriarken Jakob, som måtte flygte fra sin bror Esau efter at have snydt ham, men en mørk nat i et syn så en himmelstige med engle, som steg op og ned mellem jord og himmel. Da fattede Jakob håb på ny og vidste, at han ikke var alene i mørket, og altid ville finde vej.

Ved gudstjenesten vil små og store sammen synge moderne børnevenlige salmer, som understreger adventstidens budskab om håb og lys i en mørk tid: "Nu tændes tusind julelys", "Gå i mørke med lyset" og "Hold da håbet op".

Pigekoret vil under ledelse af Anne-Katrine Kirst og organist Morten Poulsen som motet fremføre sangen "Decemberbøn".

Efter gudstjenesten er der som altid kaffe og saftevand, leg og kreativt værksted, som bestyres af kirketjener Emil Jensen. Denne gang vil man bl.a. kunne dekorere julebind med udklip fra aviser og blade. Der vil også være noget kreativt indhold til mapperne, som man kan hygge sig med i kirken eller tage med hjem til de lange decemberaftener.

Arrangementet slutter kl. 15.00

Ved børnegudstjenesten den 4. december skal vi bagefter lave juleringbind/kollager.

Foto: Emil Jensen.

senest redigeret: tirsdag 01-dec-20 10:24:39