Sommerlejr

Helsingør Familietjeneste og FDF Helsingør 1. har i 2024 valgt at samarbejde om årets sommerlejr.

 

Alle børn, som bor i Helsingør Kommune, kan komme med på de første tre dage af FDFernes sommerlejr for kun 100 kr.

 

Leg, lejrbål, natløb og nye venner – der er nok af oplevelser at fortælle vennerne om, når man har været på FDF-sommerlejr. Men mange børn tilbringer det meste af sommeren foran computeren, fordi deres forældre ikke har tid, overskud eller råd til at give dem de rejser og oplevelser, som skolekammeraterne får. Konsekvensen er, at når skolen begynder, så har de ikke noget at byde ind med, mens de andre børn snakker om alle ferieoplevelserne. Det har betydning for både trivsel og udvikling. Derfor har vi valgt at gøre en ekstra indsats for, at endnu flere børn og unge får store oplevelser i sommerferien. Vores tilbud gælder dog alle, også børn der skal andre steder hen i sommerferien. Vi blander kortene, når man er på lejr er der ikke forskel på hvor i samfundet ens forældre befinder sig – børn er børn, og det får de lov til at være på lige fod på en sommerlejr.

 

"Sommerlejren med FDF er en lejr fyldt med oplevelser og sjove aktiviteter. Når man er på lejr med andre børn, giver det mulighed for nye relationer og venner. Det giver børnene nogle oplevelser i sommerferien sammen med andre børn, hvor der er plads til sjov og ballade, fjollerier og udfordringer." siger Katrine Jacobsen, leder i FDF Helsingør 1, der ud over at være en god FDF leder også er pædagog.

 

Årets sommerlejr foregår på Kathøjvej i Tikøb fra den 6. til 13. juli 2024. Som noget nyt, inviterer FDF´erne ikke-medlemmer med på sommerlejren de første 3 dage (den 6. – 9. juli 2024). Og ja, du læste rigtigt, 3 dages lejr for 100 kr. i alt. Helsingør Familietjeneste betaler nemlig resten af hvad det reelt koster.

 

For tilmelding og yderligere info kontakt kredslederleder, Lene Jacobsen på mail leja.jacobsen@gmail.com eller på tlf. 2252 0532.

 

FDFmå bruges