Kærlighedsfortællinger med koret Dekorum

Kærligheden er fundamental. Uden den har ingen anden følelse indhold. Ingen lykke uden kærlighed. Ingen sorg uden kærlighed. Intet afsavn uden kærlighed. Den er vært for så forskellige følelser som hengivenhed og had og har derfor ikke bare ét ansigt, men mange. Vokalensemblet Dekorums koncertprogram Kærlighedsfortællinger, som de gæster Vestervang Kirke med søndag d. 26. juni kl 16, er et ærligt portræt af den dybeste følelse ved den menneskelige eksistens og viser både dens ubetinget lyksalige sider samt dens til tider tragiske udfald.
Koncertens hovedværk er E.J. Moerans korcyklus Phyllida & Corydon, som ikke tidligere er blevet opført i Danmark. Dette værk suppleres af Eric Whitacres overstrømmende A Boy and a Girl, Morten Poulsens tre korsatser til tekster af William Butler Yeats samt en uropførelse af satsen O Happy Dagger af Dekorums kunstneriske leder, Bo Asger Kristensen, med tekst fra Shakespeares Romeo & Julie.
Der er gratis adgang og kirken byder på et glas vin.

senest redigeret: tirsdag 01-dec-20 10:24:39