Bibelstudiekreds om Bjergprædikenen udskydes

På grund af corona-situationen må studiekredsen om Bjergprædikenen desværre aflyse sit planlagte møde den 13. januar.

Deltagere fra efterårets møder i studiekredsen vil få direkte besked pr. e-mail, når studiekredsen begynder igen, og det vil ligeledes blive offentliggjort på hjemmesiden her.

Der var planlagt følgende mødedatoer i første kvartal af 2021, alle onsdage kl. 16.00 til 17.30: Den 13. januar, den 27. januar, den 10. februar, den 10. marts og  den 24. marts.

Måske vi først kan mødes f.eks. den 10. marts, men vil så planlægge tre yderligere møder i april og maj, så vi bliver færdig med Bjergprædikenen på denne side af sommerpausen.

Alle møder foregår i Kirkesalen med god afstand mellem deltagerne, og man kan læse mere om studiekredsen her.

Nye deltagere er velkomne og kan kontakte Troels Bak Stensgaard for yderligere information om studiekredsen.

Vi begynder næste gang ved kapitel 5, vers 43

Vel mødt, og vel ind i det nye år!

Troels Bak Stensgaard

senest redigeret: tirsdag 01-dec-20 10:24:39

Biskoppernes retningslinjer vedrørende corona fra 8. januar og indtil videre

Onsdag den 3. februar, kl. 14 - 16 AFLYST!

Grundet de aktuelle restriktioner er sangaftenen fredag d. 29. januar desværre aflyst. Vi håber at kunne gennemføre næste sangaften fredag d. 26. marts.

En optaget andagt med Mette Dansøn

LUKKET FOR PERSONLIG HENVENDELSE.

Du er velkommen til at ringe på tlf. 4921 0684 i Kirkekontorets åbningstid.