Allehelgensdag

Allehelgensdag var oprindelig en festdag for de helgener der ikke har en særlig dag knyttet til deres navn.

Nu er det en dag hvor de afdøde mindes ved oplæsning af deres navne.

Allehelgensdag falder den første søndag i november.

Normalt vil de døde i det forløbne år blive mindet i forbindelse med højmessen kl. 10.

På grund af coronaen bliver forløbet noget anderledes i år idet præsterne: Troels, Mette og Søren mindes de døde som de har begravet eller bisat fra Vestervang Kirke. Det betyder at der er mindegudstjenester:

• Kl. 10 ved Troels Bak Stensgaard
  • Kl. 12 ved Mette Høyer Dansøn
  • Kl. 14 ved Søren Kristoffersen

Ved alle mindegudstjenester vil der være musikledsagelse.

Mindegudstjenesten kl. 10 sker i forbindelse med højmessen hvor også almindelige kirkegængere har adgang foruden pårørende fra familier (2 pr. familie) til de døde som Troels har begravet eller bisat. Da denne mindegudstjeneste sker i forbindelse med en højmesse, vil der være altergang.

Mindegudstjenesterne kl. 12 og kl. 14 er forbeholdt familier til de døde som Mette eller Søren har begravet eller bisat. Her vil der ikke være altergang.

På vegne af Troels, Mette og Søren

Jørgen Raffnsøe