Drop in dåb i november


Der er drop-in dåb

 

  • fredag den 20. november, kl. 17 - 20, i Sct. Mariæ Kirke

  • søndag den 22. november, kl. 17 - 20, i Vestervang Kirke

Grib chancen – bliv døbt ved en drop-in dåb! 

 

Casper Christensen er blevet døbt i en alder af 52 år. Han er et eksempel på et menneske, der greb en anledning til at blive døbt. Casper har fået en søn, og de blev begge døbt samme dag.

 

For nogen kan der gå over 50 år før man synes man er klar til at blive døbt; sådan var det nok for Casper.  Nogle gange mangler der bare en anledning, mangler der bare den lille ting, der gør, at man tænker, nu gør jeg det! Casper fik en søn, det var hans anledning. Drop-in dåb her i november kan blive din anledning til at gøre det, du måske har overvejet længe: At blive døbt. 

 

Grib chancen og bliv døbt fredag den 20. november kl. 17 -20  i Sankt Mariæ Kirke eller søndag den 22. november i Vestervang Kirke ligeledes kl. 17-20. Det eneste der kræves er, at du medbringer gyldig billed-id og dine forældre, hvis du er under 18 år. 

 

Du vil komme ind og tale med kordegnen, der skal registre dine data. Derefter vil du have en kort samtale med en præst, og sammen vil I gå hen til døbefonten, hvor du vil blive døbt. Så kan du gå ud fra kirken døbt og som medlem af Den Danske Folkekirke. 

 

Du behøver ikke bestille tid i forvejen. Du må gerne selv tage vidner med, men du kan også komme alene, så vil kirken sørge for, at der er vidner til stede. 

 

 
senest redigeret: mandag 06-feb-17 17:51:56
Breaking news:

Gælder pr. 23. november 2020

 


Nyheder

Tirsdag den 15. december, kl. 16:00 - 17:30Menighedsrådsvalget den 15. september 2020