Byttemarked eller hentemarked samt familiegudstjeneste og fællesspisning


Helsingør Familietjeneste vil afholde ”byttemarked” d. 25. november kl. 16-  17.30. Markedet bliver anderledes end det plejer. Der vil være både tøj, adventsgaver (legetøj og nips) og bøger. Man vil fra kl. 16 kunne komme ind i kirken (og ikke før) og få et nummer, og så vil der blive lukket få ad gangen ind i rummet med effekter. Man må så tage 4 ting, enten bøger, legetøj eller tøj, og så få et nummer igen og komme i kø igen. Dette for at vi deler det der er. Man må gå bag i køen flere gange! Ja, til der ikke er mere… 

 

Effekter kan IKKE afleveres på dagen, de skal være afleveret mindst en uge før – så fra nu til og med d. 18. november tager vi imod effekter. Grunden til at man ikke kan aflevere på dagen, er for at gøre begivenheden corona-sikker. Man skal også spritte af umiddelbart inden man går ind i rummet – hver gang.  

 

--

 

Familiegudstjeneste er kl. 17:30.

Derefter fællesspisning.

 

--

 

HUSK at holde afstand og spritte så det bliver sikkert for alle at deltage, og selvfølgelig ikke komme hvis der tegn på corona hos én selv eller nogen man lige har været i tæt kontakt med!
senest redigeret: mandag 06-feb-17 17:51:56
Breaking news:

Gælder pr. 23. november 2020

 


Nyheder

Tirsdag den 15. december, kl. 16:00 - 17:30Menighedsrådsvalget den 15. september 2020