Sangaften med H. C. Jepsen i september

Musikquiz med H. C. Jepsen

Hans Christian Jepsen har udviklet en musikquiz hvor alle har mulighed for deltage.
Han har med sin guitar for et par år tilbage lavet musikalsk og sangfyldt quiz med os, og nu er han tilbage med nye spørgsmål og gætterier. Der vil være masser af fællessang.

Vi mødes i Vestervang Kirkes menig¬heds¬sal kl. 18.30 til fællesspisning (husk tilmel­ding).

Der vil blive serveret en 2 retters menu, senere kaffe og småkager, pris: 70.00 kr. Tag selv drikkevarer med, men disse kan også købes til rimelige priser.

Kl. 20.00 begynder sangen, og man kan også støde til her. I så fald vil kaffe med småkager koste  10.00kr.

Tilmelding til middag skal ske telefonisk til Kirsten 2242 3136 eller Beate 2741 0482 eller pr. e-mail til mailadressen beate@vestervangkirke.dk .

Vel mødt!

PUV Beate og Morten

senest redigeret: sndag 02-apr-17 16:09:22

Menighedsrådsvalget den 15. september 2020

Torsdag den 24. september og indtil videre

Det er nu muligt at tilmelde sig mails fra kirken. Se her.