Spiseaften med familiegudstjeneste i september 2020

Spiseaften med Helsingør Familietjeneste i Vestervang Kirke

Temaet for gudstjenesten den 16. September er temaet Martha.

Martha har lagt navn til vores nye strikkesamvær, Matha strik, som er den første tirsdag i måneden kl. 14 til 16.

Martha omtales ofte i sammenhæng med sin søster Maria. Om dem hedder det i Lukasevangeliet kap. 10, v. 38-42:

"Mens de var på vandring, kom Jesus engang ind i en landsby, og en kvinde ved navn Martha tog imod ham. Hun havde en søster, som hed Maria; hun satte sig ved Herrens fødder og lyttede til hans ord. Men Martha var travlt optaget af at sørge for ham. Hun kom hen og sagde: »Herre, er du ligeglad med, at min søster lader mig være alene om at sørge for dig? Sig dog til hende, at hun skal hjælpe mig.« Men Herren svarede hende: »Martha, Martha! Du gør dig bekymringer og er urolig for mange ting. Men ét er fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.« "

Jesus hos Martha og Maria

Denne gang vil der inden gudstjenesten være mulighed for at at gå omkring kirken og svare på spørgsmål om temaet. I lighed med de poster der var under nedlukningen.

Efter familiegudstjenesten vil vi spise en stående nordamerikansk risgryde.

Husk at holde afstand, at sætte jer i familiegrupper eller med dem I ses meget med.

Husk at spritte af ved ankomst, og kom kun hvis I ikke har symptomer på COVID-19.

senest redigeret: mandag 06-feb-17 17:51:56

Menighedsrådsvalget den 15. september 2020

Torsdag den 24. september og indtil videre

Det er nu muligt at tilmelde sig mails fra kirken. Se her.