Børnegudstjeneste den 6. september 2020

Børnegudstjeneste i Vestervang Kirke søndag den 6. september kl. 13.00 med deltagelse af pigekoret

Høstgudtjeneste 2020                       Arrangement ved: Emil Jensen

Hør om Lazarus og den rige mand og se en tegneserie fra middelalderens Helsingør

Til den traditionelle høst-børnegudstjeneste i Vestervang kirke søndag den 6. september på. 13.00 kan man høre Jesus' fortælling om Lazarus og den rige mand.

Der vil blive vist billeder af de berømte kalkmalerier af Lazarus og den rige mand i Vor Frue Kloster i Sct. Annagade, og man kan høre, hvorfor de fattige munke i middelalderens Helsingør så på netop disse billeder under deres beskedne måltider i klosterets spisesal, fortæller sognepræst Troels Bak Stensgaard.

Kalkmaleri i Lazarus salen, Vor Frue Kloster, Helsingør

Kirken er flot pyntet med høstens afgrøder, og efter den korte gudstjeneste serveres pølser, saftevand og slush ice.

Området omkring kirken bliver forvandlet til en lille markedsplads med boder med dåsekast, flødebollekastemaskine og lykkehjul, og der vil være leg og fortælling for de små og hyggeligt samvær for de voksne.

Vestervang kirkes pigekor deltager i gudstjenesten og arrangementet slutter kl. 15.00.

Høstgudstjeneste 2020                      Arrangement ved: Emil Jensen

senest redigeret: tirsdag 01-dec-20 10:24:39