Nedenfor er en beskrivelse af spiseaftnerne, sådan som vi håber de kommer til at fungere igen, men kan vi ikke åbne med byttemarkeder og fællesspisning som vi plejer, vil vi holde fast på familiegudstjenesten, og så lukke op for spisning og kreativ hygge, når forholdene med afstand, servering m.m. ændrer sig til normalle forhold. Meld dig til maillisten for familier her, så får du direkte og opdateret nyt, når vi nærmer os en spiseaften.

Familiegudstjenesterne er kl. 17.30, og derefter er der fællesspisning.

Ved spiseaftner åbner vi dørene kl. 16 til kreativ hygge inden gudstjenesten. Den kreative hygge kan fx bestå i tøj-byttemarked eller adventsgave-byttemarked (op mod jul).

Ved spiseaftenen i november er der adventsgavebyttemarked kl. 16-17.30 i et rum, hvor børn ikke må komme ind, så forældre med ro kan finde noget hyggeligt til adventsdagene. Fangekoret fra Horserød medvirker ved gudstjenesten.

Ved vores byttemarkedet giver vi, hvis vi har noget at give, og må gerne tage, også selv om man ikke har givet! Det er en måde at dele, så alle kan få, også dem, der ikke kan give noget i bytte! Man må kun tage til eget brug, ikke til videresalg. Byttemarkederne er pengeløse og gratis. Det, du har med, donerer du og må så gå på jagt i andres donationer.

En måned før et byttemarked tager vi imod donationer, hvis du gerne vil donere effekter, men ikke selv kan komme på selve dagen, hvor byttemarkedet afholdes.

Hvis forholdene er til det, kan Vestervang Kirkes børnekor og pigekor deltage i gudstjenesten

I efteråret 2020 er der familiegudstjeneste med efterfølgende spiseaften følgende dage:

• Onsdag den 19. august kl. 17.30

• Onsdag den 16. september kl. 17.30

• Onsdag den 21. oktober kl. 17.30

• Onsdag den 25. november kl. 17.30

Følg gerne med i gruppen:

fb.com/helsingorfamilietjeneste og se billeder fra tidligere spiseaftner.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig en spiseaften  - heller ikke dem med byttemarkeder.

Helsingør Familietjenestes spiseaftener er udgangspunktet for et fællesskab, på tværs af etnisk baggrund, alder og privatøkonomi. Her mødes vi på udebane, hverken hos dig eller mig, og her er vi alle lige og værdifulde. Det er ved spiseaftnerne at vi lærer hinanden at kende. De dage der er spiseaften åbner vi dørene kl. 16 og frem til 17.30 er det muligt at få en kop kaffe og sidde og sludre med andre. Børnene har også mulighed for kreativ udfoldelse og leg frem til Kl. 17.30, hvor der er der en familiegudstjeneste i kirkerummet. Efter gudstjenesten spiser vi sammen. Kl. 19 rydder vi op og slutter. Helsingør Familietjeneste bygger på et kristent grundlag, men der er åbent for alle, og flere muslimske familier kommer også til vores hyggelige spiseaftener. For os i Helsingør Familietjeneste er venskab, fællesskab og forståelse vigtigt. Pris for maden er 15 kr. for voksne og 5 kr. for børn.

Spiseaftenerne finder sted i Vestervang Kirke, Gurrevej 66, 3000 Helsingør.

senest redigeret: torsdag 16-jul-20 13:34:45

Gælder pr. 23. november 2020